Veelgestelde vragen – PITOU

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?
Verzendkosten onder de € 50 bedragen € 4,60. Voor bestellingen vanaf € 50 zijn de verzendkosten gratis! Dit geldt alleen binnen Nederland.

Wij verzenden alle pakketten via PostNL en verzenden standaard met track-en-tracecode.


Hoe betalen?
Bij Pitou maken wij gebruik van onderandere PayPal, iDEAL en Creditcard waarmee je veilig kan betalen. Klik hier voor meer informatie over de verschillende betaalmethoden.


Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakketje ontvang?
Bestellingen worden binnen Nederland meestal geleverd binnen 1 à 3 werkdagen nadat de bestelling is geplaatst. Mocht je na 4 dagen je pakketje nog niet in huis hebben, stuur dan een mailtje naar info@pitouamsterdam.com


Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Wanneer je iets in je bestelling wilt wijzigen of deze wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, via info@pitouamsterdam.com. Wanneer de bestelling al verzonden is, dan is het niet meer mogelijk om iets te wijzigen en de verzending te annuleren.


Hoe weet ik of mijn bestelling goed is doorgekomen?
Nadat je een bestelling hebt geplaatst sturen we je een e-mail ter bevestiging. Heb je het idee dat je niks ontvangen hebt? Controleer dan voor de zekerheid eerst je ongewenste/spam postvak. Staat die hier ook niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat wij voor je kunnen uitzoeken wat er misschien is misgegaan.


Kan ik mijn gekochte producten ruilen of retourneren?
Het kan gebeuren dat je een artikel wilt ruilen of dat je ontevreden bent met je aankoop. Neem in dat geval dan binnen 14 dagen contact met ons op.

Retourkosten zijn voor de koper, tenzij anders aangegeven.

Wanneer je een product wilt ruilen kan je alvast de gewenste artikelen/maten opnieuw bestellen via de reguliere bestelwijze.

Bekijk de ruilen & retourneren pagina voor het proces en de voorwaarden.


Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat nu?
Wanneer je een verkeerd artikel hebt ontvangen verzoeken we je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via ons contactformulier of info@pitouamsterdam.com

Hoe verzorg ik het strikmutsje?

Het best is om het strikmutsje met de hand te wassen of een koud handwasprogramma te gebruiken. Je kan de strikmutsjes ook strijken. Tip: Neem een rond object (zoals bijv. een stoffen bal), leg het mutsje eroverheen zodat je ook goed de naden kan strijken, zo is hij helemaal als nieuw!


Waar zijn de strikmutsjes van gemaakt?
Wij vinden duurzaamheid zeer belangrijk en gebruiken daarom ook zo veel mogelijk natuurlijke materialen. De materialen die wij gebruiken, zijn voor elk mutsje verschillend en kun je vinden bij de details in de productbeschrijving. Helaas is het voor ons op het moment onmogelijk om alle stoffen duurzaam te krijgen, maar we doen ons best! 


Andere vragen of feedback?
Staat je vraag er niet tussen of heb je handige feedback voor ons? Geen probleem! Laat het ons dan weten via het contactformulier of stuur een bericht naar info@pitouamsterdam.com.